Betingelser

Den fysiske butik

I butikken på Vesterbrogade køber du alle varer som beset. Varer byttes ikke og tages ikke retur, medmindre vi har aftalt det.

Fortrydelsesret ved online køb

Hvis du fortryder dit online køb, har du 14 dages fuld returret. Du skal selv sørge for, at returnere varen til Reluxcph ApS i forsvarlig emballage og i samme stand, som varen blev modtaget. Du afholder selv alle udgifter forbundet med returneringen. Når vi har modtaget varen, refunderes varens pris.

Reklamation ved online køb

Du har 24 måneders reklamationsret ved online køb. Vi sælger kun brugte varer og hvis varen er slidt, har buler, afbryder der ikke virker m.m. så er det beskrevet i produktbeskrivelsen. Reklamation ydes ikke på defekter som er beskrevet i produktbeskrivelsen og som du er gjort bekendt med inden købet.

Forsendelse

Varer, der købes i webshoppen, vil i de fleste tilfælde kunne sendes inden for Danmarks grænser.

Forsendelsespris beregnes efter de købte varers vægt.

Nogle ting egner sig ikke til at blive sendt. De kan være for store, tunge eller skrøbelige.
I webshoppen fremgår det tydeligt, hvis en ting ikke kan sendes.

Varer bliver afsendt inden for 1-2 hverdage og leveres inden for 1-4 hverdage.

Afhentning af varer

Du kan godt købe en vare i webshoppen, selv om den ikke kan sendes. Du skal så selv hente varen i butikken på Vesterbrogade, senest 3 hverdage efter at du har købt varen i webshoppen. Hvis du efter 3 hverdage ikke har hentet din vare, annulleres købet og du får dine penge tilbage.

Du kan også vælge selv at hente en vare, der godt kan sendes. Da gælder samme regel som beskrevet ovenfor.

Betaling

Beløbet hæves når varen afsendes. Hvis du har valgt afhentning i butik hæves pengene når varen er udleveret. Når varen bestilles reserveres beløbet på dit kort. I webshoppen kan du betale med MobilePay, Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Diners Club, JCB og American Express.

 

Varernes stand

Da vi udelukkende handler med brugte varer, der typisk er produceret i perioden 1930 – 1980, vil tingene have aldersrelaterede brugsspor. Hvis en vare har en egentlig skade, vil den være beskrevet på webshoppen.

Mål, der er oplyst i varens beskrivelse, er altid cirka mål.

Lamper sælges som udgangspunkt uden pære.

Fortrolighedspolitik

Reluxcph ApS vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre en handel. Reluxcph ApS vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Moms

Der benyttes fortjenstmarginordning - brugte genstande - køber har ikke fradrag for momsen.

Opkøb fra private

Vi opkøber brugte lamper fra private. Vi er specielt interesserede i lamper, der er produceret i perioden 1930 – 1980 og som vi mener vil passe ind i butikkens stil.

Hvis du har en elle flere lamper, som du vil sælge, kan du sende en mail til trine@reluxcph.dk med fotos og beskrivelse. Skriv også hvilken pris du forventer at få.

Kontakt

Ønsker du at kontakte os, kan du kontakte os på
Reluxcph ApS
Vesterbrogade 100
1620 København V
Danmark

CVR: 39585642

Eller på email trine@reluxcph.dk eller telefon 28583027